LYPO
Příspěvky: 30
Registrován: pon 19. kvě 2014 9:57:53
Kontaktovat uživatele: Poslat soukromou zprávu WWW

Re: Jaké tlačítko má největší proklikovost?

čtv 30. říj 2014 11:05:34

@John-s: pravda. Ještě by se mohlo přidat např. 'doprava zdarma' nebo něco podobného, sám jsem takový banner již vytvořil, tak uvidíme proklikovost :D
Píšu na téma affiliate marketing, provozuji cashback portál, nabízím slevové kupony a píšu magazín zaměřený na nebankovní půjčky

zillda
Příspěvky: 7
Registrován: sob 19. črc 2014 11:35:20
Kontaktovat uživatele: Poslat soukromou zprávu

Re: Jaké tlačítko má největší proklikovost?

ned 09. lis 2014 18:47:37

Padlo tady slovo o tom, že máš proklikovost 20%. Může se zeptat jakým způsobem to měříš? :-)
Eshop - http://www.Renegad.cz | Jeden z affil webů - http://www.ObuvTamaris.cz

LYPO
Příspěvky: 30
Registrován: pon 19. kvě 2014 9:57:53
Kontaktovat uživatele: Poslat soukromou zprávu WWW

Re: Jaké tlačítko má největší proklikovost?

pon 10. lis 2014 9:42:27

Zřejmě nějakým utm kódem nebo jiný způsob?
Píšu na téma affiliate marketing, provozuji cashback portál, nabízím slevové kupony a píšu magazín zaměřený na nebankovní půjčky

zillda
Příspěvky: 7
Registrován: sob 19. črc 2014 11:35:20
Kontaktovat uživatele: Poslat soukromou zprávu

Re: Jaké tlačítko má největší proklikovost?

pon 10. lis 2014 14:32:45

Vložení UTMka do tlačítka mě také napadlo, ale myslím si, že musí existovat i lepší řešení.
Eshop - http://www.Renegad.cz | Jeden z affil webů - http://www.ObuvTamaris.cz

Chobot
Příspěvky: 13
Registrován: čtv 17. led 2013 10:49:16
Kontaktovat uživatele: Poslat soukromou zprávu

Re: Jaké tlačítko má největší proklikovost?

pon 10. lis 2014 17:01:18

V Analytics jednoduše, návod třeba tady: http://www.axllent.org/docs/view/track- ... lytics-js/

zillda
Příspěvky: 7
Registrován: sob 19. črc 2014 11:35:20
Kontaktovat uživatele: Poslat soukromou zprávu

Re: Jaké tlačítko má největší proklikovost?

pon 10. lis 2014 20:23:55

Díky, mám to nahozený tady http://www.obuvtamaris.cz/wp-content/th ... utbound.js a volaný z footer.php přes <script src="http://www.obuvtamaris.cz/wp-content/themes/eStoreV2/js/jquery.outbound.js"></script>, ale zatím mi to neměří. Netrvá to třeba GA nějakou dobu, než to rozdejchá?
Eshop - http://www.Renegad.cz | Jeden z affil webů - http://www.ObuvTamaris.cz

Zpět na “Affil weby”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host