DOVOLENA.CZ a cool URL
Re: DOVOLENA.CZ a cool URL
Tak všechno kromě nově vygenerovanýho deeplinku na wellness.dovolena.cz mi funguje. Poslal jsem info na podporu, snad na to někdo zareaguje...
Já už jsem další nefunkčnosti taky nenašel, apropó link na subdomény dovolena.cz mi nefunguje taky a myslím si že asi ani fungovat nebude, což je docela blbé. Nefungují mi ani poznavaci.dovolena.cz, atd. Podle toho co zjistil David, tak ty subdomény asi ani fungovat nebudou.Miki píše:Tak všechno kromě nově vygenerovanýho deeplinku na wellness.dovolena.cz mi funguje. Poslal jsem info na podporu, snad na to někdo zareaguje...
Aha, nevšiml jsem si že to David už řešil. Každopádně jestli to nerozchoděj, tak to je docela škoda
Je to velká škoda a nahrává to konkurenci u které to funguje. Bohužel konverze u konkurence za SA velmi pokulhávají, Travel portal je prostě horší, no a Invia to je úplnej propadák, tedy ve vztahu kolik mi vydělá jeden návštěvník.
Kde se nenačítají provize u Invie?
Konverze u Dovolené v přehledu nejsou konverzemi.
Konverze u Dovolené v přehledu nejsou konverzemi.
Cestujlevne.com - žij dokud můžeš!
Z formuláře k dotazu, objednávka meilem, po telefonu, atd.Dave píše:Kde se nenačítají provize u Invie?
Téhle větě nerozumím.Dave píše:Konverze u Dovolené v přehledu nejsou konverzemi.
Počet prokliků: x
Počet objednávek: 1x
Počet prodaných zájezdů: x
Konverzní poměr: 0.83% ---- toto není konverze vůči prodaným zájezdům, ale vůči objednávkám.
Počet objednávek: 1x
Počet prodaných zájezdů: x
Konverzní poměr: 0.83% ---- toto není konverze vůči prodaným zájezdům, ale vůči objednávkám.
Cestujlevne.com - žij dokud můžeš!
Jo tak to už chápu, já to z toho přehledu taky nepočítám. Zajímá mě to, kolik mi vydělají návštěvníci, které přivedu. Pokud přivedu na Invii 4 tisíce lidí a oni koupí 2 zájezdy a z toho samého prvku přivedu 4 tisíce lidí na SA koupí zájezdů 50, rozdíl je vydělaných 50 tisíc korun a to je to co mě zajímá, protože každej ten přivedenej návštěvním něco stojí, čas, propagace, někdy i PPC, atd. Pokud v obou případech investuji do těch 4 tisíc návštěvníků stejnou částku, tak SA je pro mě ziskovej affil, Invia nikoli.
Neblbne vám v posledních 2-3 dnech affil od Dovolena.cz? Cca od posledního výpadku.
Např.:
- Mám objednávku, která je označena v objednávkách jako prodaná, ale nepřipsala se provize a není ani v přehledu "prodáno".
- Někdy mám 2-3 hodiny, kdy se mi připočítá minimálně prokliků
- Ubylo za poslední 3 dny tak 50% objednávek při zvýšení trafficu
Např.:
- Mám objednávku, která je označena v objednávkách jako prodaná, ale nepřipsala se provize a není ani v přehledu "prodáno".
- Někdy mám 2-3 hodiny, kdy se mi připočítá minimálně prokliků
- Ubylo za poslední 3 dny tak 50% objednávek při zvýšení trafficu
O affiliate a online podnikání píšu čas od času na svém blogu TipInternet.cz
Zrovna jsem odesílal na SA meil, blbne mi tam snad úplně všechno navíc jsem zjistil, že mi nefunguje 80% textových odkazů vygenerovaných v systému, např http://affiliate.dovolena.cz/redirect.p ... 2&cid=4416 končí bílou stránkou, redirect prostě neproběhne. Poslední prokliky z těchto nefunkčních odkazů mám někde kolem 25 května. Takže všechny odkazy co mám v článcích atd nemakaj a já se divím, proč to sakra nejede, když lidi na weby chodí, OMG.